Zakelijk

Elke organisatie kent risico’s. En overal kan iets gebeuren. Op elk moment. Met iedereen. Daarom moeten bedrijfsrisico’s goed gedekt zijn. Opdat u zich kan concentreren op de core business. Zoals het onze core business is om uw risicozorgen weg te nemen.

Dit doet Weitenberg voor veel bedrijven en organisaties. Al vele decennia. Daarom weten we snel wat er speelt. Welke risico’s er zijn. En hoe deze het beste gedekt kunnen worden. Van zeer complexe situaties tot gewone schadedekking. En of u nu de DGA, manager, financiële man, uitvoerder of receptionist bent: Weitenberg heeft voor iedereen verstand van zaken, zowel collectief als individueel.

Weitenberg is een begrip in de verzekeringswereld. We mogen ons Registermakelaar in Assurantiën noemen en zijn bovendien als Weitenberg Assuradeuren gevolmachtigde van een aantal verzekeraars. Dit biedt ons meer mogelijkheden om u te helpen. Met begrip voor uw situatie. Door afspraken na te komen. En door zaken snel en nauwkeurig af te handelen. Kortom, dienstverlening zoals het moet. Dat verzekeren wij !


U de core business. Wij uw verzekeringen.

Cookie instellingen