CULTURELE SECTOR

Wie kiest voor een leven in de culturele sector doet dit met passie voor de schoonheid van muziek, beeld, tekst, beweging, ruimte… kortom alles wat een mens tot in het diepste kan raken. Zowel culturele organisaties als individuele kunstenaars verrijken hiermee het leven van iedereen.

Maar naast de overgave aan kunsten en creativiteit brengt die keuze ook risico’s met zich mee. Want zoals voor iedereen geldt, ook wie werkzaam is in deze sector kan worden geconfronteerd met tegenslag als brand, diefstal, ongeluk, ontslag. Zoals je ook financiële zekerheid wilt creëren voor jezelf en je naasten.

Weitenberg heeft grote ervaring met de culturele sector. Met grote evenementen zoals De Reuzen tijdens LF2018 (Europees Culturele Hoofdstad). Met musea, schouwburgen en festivals. Maar ook met individuele kunstenaars. Hierdoor snappen we goed welke risico’s er spelen en hoe deze het beste gedekt kunnen worden. Hierover adviseren wij en treffen we passende regelingen. En mocht die ongewenste tegenslag een feit worden dan maken wij ons hard bij de verzekeraar en zorgen voor een snelle, zorgvuldige en desnoods creatieve oplossing. Dat verzekeren wij !


Waar schoonheid raakt, geeft zekerheid balans.

Afspraak? Vul in en u wordt gebeld

Cookie instellingen