CONTINUITEIT

Sinds 1937 heeft Weitenberg altijd veel waarde gehecht aan continuïteit. Dit geldt voor onze bedrijfsvoering. Maar ook voor onze dienstverlening.We weten immers hoe belangrijk continuïteit in uw leven of organisatie is.

Die continuïteit willen we blijven bieden. En omdat een opvolger binnen de familie nog lang niet aan de orde is, hebben we gezocht naar een andere oplossing. Na een zorgvuldige orientatie heeft dit geleid tot een overdracht van de aandelen aan 'Quintes Verzekeren en Risicobeheer'.

Quintes is een vooraanstaande assurantiemakelaar met vestigingen in heel Nederland. Quintes opereert - net als Weitenberg Assurantiën - volledig onafhankelijk van verzekeraars en biedt een compleet pakket aan schade -, inkomen -, zorg -  en pensioenverzekeringen. Zowel zakelijke als particuliere klanten kunnen alle mogelijke risico's bij Quintes onderbrengen. Van eenvoudig tot zeer complex.

Een belangrijke reden om voor Quintes te kiezen is het DNA van het bedrijf. Dit sluit nauw aan bij dat van Weitenberg Assurantiën. Betrokken bij de klant, persoonlijke service, kennis van zaken en een grote professionaliteit zijn vergelijkbare kwaliteiten waarmee Quintes het vertrouwen van haar klanten krijgt.

Vanaf mei 2023 trekken zo'n 15 Quintes medewerkers, die voorheen kantoor hielden in Heerenveen, bij ons pand in aan de Willemskade in Leeuwarden. Hiermee geven wij ook fysiek inhoud aan de overname. Maar voor u als klant van Weitenberg verandert er weinig. Uw verzekeringen lopen door en de mensen met wie u contact hebt blijven uw vaste contactpersonen.

Met de verkoop van de aandelen aan Quintes is de familie Weitenberg niet langer eigenaar van het bedrijf. Natuurlijk vinden we dat jammer. We dragen immers drie generaties historie met ons mee. Met het oog op de toekomst zijn we er echter van overtuigd dat dit de de juiste beslissing is. Voor het bedrijf. En dus voor u als klant.

 
Met Quintes is continuïteit verzekerd

Cookie instellingen