ZIEKTEVERZUIM

Een ongelukkig sportweekend. Een griepepidemie. Een burn-out. En plotseling melden uw mensen zich ziek. Vervelend. In de eerste plaats voor hen. Maar ook voor u. Want lopende zaken moeten snel anders worden geregeld. En het kost u als werkgever geld. Omdat het loon doorloopt. En omdat u de werkzaamheden wellicht met extra mankracht moet invullen.
 
Maar hebt u enig idee hoeveel het u kost? En enig idee hoe u die kosten kunt voorkomen? En welke verzekering hiervoor het beste bij uw bedrijf past? Neem voor het antwoord contact op met de mensen van Weitenberg, de ideale schakel tussen uw bedrijf en de verzekeraars.
 
Wij verdiepen ons in uw situatie. Door een gesprek met de verantwoordelijke mensen. En door een scherpe analyse van uw risico’s. Vervolgens gebruiken wij onze ruime kennis en ervaring in de verzekeringswereld om u te adviseren.
 
En als u deze risico’s door Weitenberg laat verzekeren weet u één ding zeker: als er iets gebeurt dan zet Weitenberg zich echt voor u in bij de verzekeraar. Dit kan omdat we de omvang hebben om een vuist te maken. Omdat we onafhankelijk zijn. En omdat we precies weten hoe het werkt in deze branche.
 
Geïnteresseerd? Neem contact op. Wij staan u graag te woord, maken snel een afspraak en zorgen ervoor dat uw bedrijf de risico’s van ziekte prima kan dragen. Dat verzekeren wij !
 

Hoeveel ziektedagen kan uw bedrijf dragen?


Youtube Round Icon Png #276521 - Free Icons Library

Afspraak? Vul in en u wordt gebeld

Cookie instellingen