MECHANISATIE IN AGRI

Dankzij nieuwe technieken kunnen bedrijven steeds hogere producties draaien. Bijvoorbeeld in de landbouw. Maar deze technieken brengen ook risico’s met zich mee. Zeker in combinatie met de digitalisering, zowel op de eigen werkplek als bij de klanten.
 
Want hoe zeer de techniek ons gemak ook dient, de apparatuur wordt wel steeds complexer. En een kleine hapering kan dan al grote schade veroorzaken. En vervolgschade. Dus heeft de ondernemer in mechanisatietechnieken er alle belang bij dat zijn verzekeringen worden geregeld door een specialist. Iemand die weet hoe het bedrijf in elkaar steekt en als beste kan inschatten hoe de risico’s gedekt kunnen worden.
 
Weitenberg heeft zulke specialisten in huis. Thuis in de verzekeringswereld van agri, automotive en digitale ontwikkelingen weten zij alles van de risico’s binnen mechanisatiebedrijven. Een kennismaking zal u al snel overtuigen. En dat is mooi. Want als u hen eenmaal vertrouwt, zorgen zij voor een optimale dekking van uw risico’s tegen redelijke premies.
 
En mocht er iets gebeuren, dan kunt u alle verzekeringszaken gerust aan Weitenberg overlaten. Wij komen 100% voor uw belang op. Omdat wij weten dat een ondernemer liever niet te veel tijd aan verzekeren besteedt. Want een ondernemer wil ondernemer. Dat kan dankzij Weitenberg. Dat verzekeren wij !
 

Nieuwe tijden, nieuwe risico's. Wij herkennen ze !

Afspraak? Vul in en u wordt gebeld

Cookie instellingen