CYBER CRIME

Hacken. Malware. Datadiefstal. Het kan ook uw bedrijf overkomen. Gevolg: grote schade. Financieel. Organisatorisch. En in de relatie met uw klanten. Logisch dat u zich afvraagt welke risico’s uw bedrijf loopt. En of de huidige verzekering voldoende dekking biedt. Antwoord hierop krijgt u van Weitenberg.
 
Onze wereld digitaliseert in rap tempo. Dus neemt onze kwetsbaarheid toe. Criminelen stelen belangrijke data waardoor gegevens van uw klanten op straat liggen. Of ze hacken uw systeem waardoor het dagelijkse werk stil ligt. Maar ook via apparatuur van uw medewerkers kunnen externe partijen werkzaamheden hinderen. Zelfs verlies van een smartphone kan al grote gevolgen hebben…      
 
In een persoonlijk gesprek maken wij duidelijk wat de risico’s van uw bedrijf zijn. En hoe u deze door kunt beheersen of via een verzekering kunt minimaliseren. En mocht er iets gebeuren, dan kunt u de afwikkeling gerust aan ons overlaten. Wij komen 100% op voor uw belangen. Omdat we weten dat een ondernemer liever niet aan verzekeren denkt, maar aan ondernemen. En in dit digitale tijdperk kan dat veiliger dankzij Weitenberg. Dat verzekeren wij !
 

Het kan iedere ondernemer zomaar overkomen.


Youtube Round Icon Png #276521 - Free Icons Library

Afspraak? Vul in en u wordt gebeld

Cookie instellingen