AANSPRAKELIJKHEID IN DE BOUW

U geeft leiding aan een bedrijf in de bouwsector. Dus u kent de risico’s van zo’n onderneming. Deze zijn extra groot in projecten met meerdere partijen. Opdrachtgevers. Ingenieursbureaus. Architecten. Bouwbedrijven. Installatiebedrijven. Kortom: hoofdaannemers, onderaannemers en alle tussenvormen.
 
Zolang een project goed verloopt: geen probleem. Maar als het mis gaat, luidt onmiddellijk de vraag: wie is verantwoordelijk? Vaak blijkt dat er onduidelijke afspraken zijn gemaakt. Gevolg: u moet veel tijd en negatieve energie in de oplossing steken. Met grote kans op een financiële strop.
 
Is dit te voorkomen? Jazeker. Want als er bij uw bedrijf niets is geregeld, doet u er verstandig aan een risico-inschatting te maken hoe u deze het best kunt dekken. Dat geeft meer zekerheid en dus meer ruimte om te ondernemen.
 
Weitenberg snapt dit. Wij werken al tientallen jaren voor MKB-bedrijven waarvan vele in de bouw. Daarom kunnen wij uw positie snel inschatten. Samen met onze adviseur bepaalt u de mogelijkheden. Vervolgens stelt u een pakket samen dat bij uw bedrijf past. Met optimale dekking en aantrekkelijke tarieven.
 
En mocht u in een project aansprakelijk worden gesteld… geen probleem. We kennen uw bedrijf. We kennen de markt. We kennen de verzekeraars. Met deze kennis en onze betrokkenheid zetten wij ons 100% in om de beste oplossing vinden voor uw bedrijf. Dat verzekeren wij !
 

Een 'must' voor bedrijven in complexe projecten.

Afspraak? Vul in en u wordt gebeld

Cookie instellingen