SCHADE

De ene keer overvalt het je. Een andere keer zie je het aankomen. Schade. Door die storm. Door dat ongeluk. Die brand. Die inbraak. Het overkomt iedereen. Maar daarmee blijft het vervelend en soms zelfs dramatisch. Zeker wanneer je onvoldoende bent verzekerd. Of wanneer de verzekeraar veel moeilijker doet over de vergoeding dan je had ingeschat.
 
Wie Weitenberg een beetje kent, weet dat wij je goed kunnen beschermen tegen de gevolgen van schade. Wij regelen de verzekeringen die bij je passen. Dit doen we onafhankelijk: jouw belang staat voorop en niet dat van de verzekeraar. En mocht je iets overkomen, dan nemen wij het voor je op bij de verzekeraar. En als groot kantoor hebben we hiervoor een sterke positie.
 
Overkomt je iets? Neem gelijk contact op. Bel, mail of gebruik onze app en wij helpen onmiddellijk. En in geval van calamiteit kan dit 24/7. Onze schadeafdeling staat je graag bij. Met begrip. Met praktische hulp. Met een snelle en degelijke afhandeling. Zodat je de grote gevolgen van schade voorkomt. Dat verzekeren wij!   
 

Na de klap je zorgen uit handen geven

Cookie instellingen