HYPOTHEEK

Bij het regelen of aanpassen van een hypotheek denk je waarschijnlijk eerst aan een bank. Logisch. Maar zoals alle geldverstrekkers heeft ook een bank zijn eigen belang. Bovendien ben je bij een bank een van de velen. Overweeg daarom een andere mogelijkheid. Persoonlijker. Met meer begrip voor jouw wensen en situatie.
 
Als onafhankelijk financieel adviseur biedt Weitenberg de mogelijkheid een hypotheek te regelen of aan te passen. Samen met onze hypotheekspecialist brengen we jouw wensen en situatie in beeld. Vervolgens zoeken we de oplossing en geldverstrekker die het beste bij jou past. Hierbij kijken we niet alleen naar een lage rente, maar nemen alle aspecten door: aflossingen, looptijd, flexibiliteit, premies, verzekeringen…
 
Als je eenmaal jouw keuze hebt gemaakt, zorgen wij dat alles wordt geregeld: vlot, degelijk, overzichtelijk en zonder verrassingen achteraf. En bij veranderingen brengen wij je direct op de hoogte. Dat geeft een goed gevoel en zo houd je de vaste lasten onder controle. Dat verzekeren wij !  
 

Naast de vaste lasten vooral ruimte om te wonen.


Youtube Round Icon Png #276521 - Free Icons Library

Afspraak? Vul in en je wordt gebeld

Cookie instellingen