HYPOTHEEK

Bij het kopen van een huis denk je waarschijnlijk eerst aan een bank om de hypotheek te regelen. Logisch. Maar zoals alle geldverstrekkers heeft ook een bank zijn eigen belang. Bovendien ben je bij een bank een van de velen. Overweeg daarom een andere mogelijkheid. Persoonlijker. Met meer begrip voor jouw wensen en situatie.
 
Als onafhankelijk financieel adviseur biedt ook Weitenberg de mogelijkheid een hypotheek af te sluiten. Samen met onze hypotheekspecialist brengen we eerst jouw wensen en situatie in beeld. Vervolgens zoeken we de hypotheek en de geldverstrekker die het beste bij jou past. Hierbij kijken we niet alleen naar een lage rente, maar nemen alle aspecten door: aflossingen, looptijd, flexibiliteit, premies, verzekeringen…
 
Als je eenmaal jouw keuze hebt gemaakt, zorgen wij dat alles wordt geregeld: vlot, degelijk, overzichtelijk en zonder verrassingen achteraf. En bij veranderingen in de regelgeving brengen wij je op de hoogte. Dat geeft een goed gevoel en zo houd je de vaste lasten onder controle. Dat verzekeren wij !  
 

Naast de vaste lasten vooral ruimte om te wonen.


 

Afspraak? Vul in en je wordt gebeld

Cookie instellingen